سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

دکتر مردانی: از هر ماشین هنگام خروج از شهر باید یک میلیون تومان اخذ شود

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به نگرانی‌ها از روند فزاینده کرونا در کشور، این موضوع را نتیجه بی‌توجهی به الگوهای پیشنهادی ستاد کرونا دانست و گفت: حتی برای تعطیلات اخیر نیز محدودیت‌ها به شکلی اجرا شد که افراد وقت رفتن به سفر را پیش از اعمال محدودیت داشتند و همین نوع اعمال محدودیت‌ها نگرانی مارا از تعطیلات روزهای آینده نیز افزایش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر مسعود مردانی با اشاره به روند صعودی بیماری کرونا در کشور و رکورد ۳۳۷ مورد مرگ ناشی از کرونا در یک ۲۴ ساعت، گفت: علت این رکوردشکنی را می‌توان در عدم رعایت موازین و الگوهای پیشنهادی ستاد مقابله با کرونا یافت. مسافرت‌های غیر ضروری، عدم رعایت مسائل بهداشتی، شرکت در مجامع و تجمع ها، ساده‌انگاری مردم و... همگی عواملی برای رشد آمار ابتلا، بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور است.

 

وی با اشاره به محدودیت‌هایی که برای سفر به ۵ شهر در تعطیلات اخیر انجام شد، اظهار کرد: تا جایی که ما مطلع هستیم محدودیت‌ها به شکل خاص اجرا نشد و افرادی بودند که به سفر رفتند، زیرا با اعلام ساعت ۱۲ شب برای اعمال محدودیت‌ها مردم زمان کافی برای رفتن به سفر داشتند. برای تعطیلات پیش رو که مدت آن طولانی‌تر است در صورت عدم اعمال قوانین جدی و سخت، فاجعه‌ دیگری در آمار کرونا رخ خواهد داد.

 

این متخصص بیماری‌های عفونی، ادامه داد: بیش از ۶ ماه است تاکید ما بر اعمال محدودیت‌ها است. در شرایطی که تمام ایران وضعیت قرمز دارد سهل‌انگاری از سوی هیچ کس درست نیست.

 

وی با اشاره به تاثیر دورکاری ادارات و برخی مشاغل، تصریح کرد: مقابله با کرونا نیاز به سیاست‌گذاری چندجانبه دارد، صرف اینکه با اعمال موقت محدودیت بخواهیم آمار بیماران و تلفات کرونا را کاهش دهیم، موفق نخواهیم شد. فاصله‌گذاری اجتماعی، زدن ماسک، تعطیلی برخی ادارات یا دورکار شدن آنها و... در شرایطی که آمار جانباختگان کرونا در حال افزایش است، اقداماتی خواهد بود که کنار یکدیگر موثر هستند.

 

وی مدعی شد: در حالی آمار روزانه مرگ ناشی کرونا به ۳۳۷ مورد رسیده است که این آمار هم واقعی نیست و برای آنکه بدانیم در واقعیت چند نفر روزانه تلف می‌شوند این عدد باید ضرب در ۲.۵ شود تا عدد اصلی به دست آید.

 

مردانی درباره وضعیت بیمارستان‌هایی که پذیرش بیمار مبتلا به کرونا دارند، بیان کرد: این بیمارستان‌ها سرشار از بیمار، بدون تخت خالی هستند و شرایط مناسبی وجود ندارد. با توجه به تعطیلات پیش رو نگرانی ما بیش از گذشته است، پیشنهاد می‌دهیم از هر ماشین هنگام خروج از شهر مبلغ یک میلیون تومان اخذ شود و مبالغ حاصل از این جریمه را در پیشگیری و درمان کرونا هزینه کنند./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار